Ayşe Keşir'den Fındık İle İlgili Basın Açıklaması Geldi...

11 Temmuz 2019
    AK Parti Demokrasi Hakem Kurulu Üyesi Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Bu yıl fındıkta yüksek rekolte beklediklerini, Fındık üreticisinin mağdur olmaması için hem hükümet, hem partileri hem de Karadeniz Bölgesi Milletvekilleri olarak atılması gereken adımları atmaktıklarını belirtti..

• Milletvekili Ayşe Keşir basın açıklamasında şu sözlere yer verdi ;

Değerli Hemşehrilerim;

Geçtiğimiz hafta 02.07.2019 ve 04.07.2019 tarihlerinde Tarım ve Orman Bakanlığı’nda Bakan Yardımcılarımız Sayın Mustafa Aksu ve Fatih Metin ile Düzce ve fındık gündemli görüşmeler gerçekleştirdik. Akabinde 06.07.2019 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımız ile yapılan istişare toplantısında Düzce’mize ait sorun ve beklentilerimizi de dile getirdik.

Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ile Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir PAKDEMİRLİ ile önümüzdeki günlerde AK Parti Karadeniz Bölgesi Milletvekilleri olarak fındık gündemli bir görüşme daha gerçekleştireceğiz.

Bu yıl fındıkta yüksek rekolte beklemekteyiz. Fındık üreticisinin mağdur olmaması için hem hükümetimiz, hem partimiz hem de Karadeniz Bölgesi Milletvekilleri atılması gereken adımları atmaktayız. Tüm Fındık üretici hemşehrilerime bereketli hasatlar ve kazançlar diliyorum”

Kaynak :
    Bu Haber 818 defa okunmuştur.

Yorum Ekleyin
Başlık: *
Yorum:
Güvenlik Kodu:

Haberleri RSS Beslemeleri ile takip edebilirsiniz.