Tarih: 12.10.2020 00:02

3 PUAN ANCAK BU KADAR KOLAY KAÇIRILIR...

Facebook Twitter Linked-in

Geçen sezonda rakip olan iki takımdan Düzcespor, bu sezon kurduğu güçlü kadrosuyla deplasmanda 3 puan arıyor. Gökhan Kapoğlu başkanlığında yönetim kurulunun görevine devam etmesiyle moral depolayan Düzcespor, zorlu Silivrispor deplasmanından 3 puanla dönmek için sahaya çıktı.

Sezona son derece iddialı başlayan Düzcespor sezonun ilk 3 maçında aldığı başarılı sonuçlarla şampiyonluğun önemli takımlarından olma yolunda hızla ilerliyor. Misli.com 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Düzcespor, ligin 4. Haftasında Silivrispor ile Silivrispor stadında karşı karşıya geldi. Maçı Eskişehir Bölgesi hakemlerinden Semih Kurt yönetti.Yardımcılıklarını ise Gürcan Dönmez, Enes Seymen, Engin Ferik yaptı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan silivrispor 30. saniyede T. Deniz Gelen'in golü ile skoru 1-0 Yaptı. Düzcespor Yediği golün ardından ataklarını arttırdı. 26. Dakikada Düzcespor Ö. Faruk Sezgin'in golü ile skoru 1-1 Yaptı. 39 Dakikada silivrispor oyuncusu gökhan göksu ikinci sarı karttı gördü ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Düzcespor, girdiği en az 6 net gol pozisyonunu değerlendiremedi. 76. dakikada defansın bir anlık boşluğundan yararlanan Silivrispor oyuncusu Şehmus Aslan skoru 2-1 yapan golü attı. 82. dakikada Düzcespor oyuncusu Yufus Akyel her zaman yaptığı inanılmaz ceza sahası şutlarından birini yaparak golünü attı ve skoru 2-2 Yapan golü attı. Karşılaşmada Başka Gol Olmayınca maç 2-2 Sona erdi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —