Tarih: 26.02.2022 20:28

AK PARTİ DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Düzce Şubat ayı Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısı, teşkilat mensupları ve belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Düzenlenen Danışma Meclis Toplantısına Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Amasya Milletvekili, Düzce İl Koordinatörü Hasan Çilez, Düzce İl Koordinatörü Murat Büyükçe, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile İlçe ve Belde Belediye Başkanları katıldı.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin’in açılış konuşması ile başlayan Danışma Meclisi Toplantısı, protokol konuşmaları ile devam etti. AK Parti Düzce Tanıtım ve Medya Başkanlığı tarafından hazırlanan video çalışmasının gösterime sunulması ile partilere içerisinde bulundukları mücadelenin önemi anlatıldı.

KESKİN: MİLLETİMİZİN UMUTLARINI YEŞERTMEYE DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin açılış konuşmasında, “AK Parti Düzce Şubat ayı Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantımızı İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatlarımız, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile Belediye Başkanlarımızın katılımıyla gerçekleştiriyoruz. Toplantımıza katılarak bizleri onurlandıran; AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız, Düzce Milletvekilimiz Ayşe Keşir, Düzce Milletvekilimiz Fahri Çakır, Amasya Milletvekilimiz Düzce İl Koordinatörümüz Hasan Çilez, Düzce İl Koordinatörümüz Murat Büyükçe'ye teşekkür ediyorum. Teşkilatlarımızın çalışmalarını değerlendireceğimiz bu ayki toplantımızda, Boğaziçi Belediye Başkanımız İbrahim Ercan ve İl Genel Meclis Başkanımız Çiğdem Günal’ın hizmetlerini dinleyerek teşkilat olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmaları değerlendireceğiz.” dedi.

Teşkilat çalışmalarının önemine deyinen Keskin, “Gayreti ve azmiyle kutlu davamız için elini taşın altına koyarak bizlerle yol yürüyen, milletimizin derdiyle dertlenen her bir teşkilat mensubumu dava arkadaşıma minnettarım. Düzce için hep birlikte daha çok çalışacak, milletimizin umutlarını yeşertmeye devam edeceğiz. Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” açıklamasında bulundu.

TEŞKİLATLARIN ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI

Protokol konuşmalarının ardından, AK Parti teşkilatlarının il genelinde yürüttüğü çalışmalar masaya yatırıldı. Planlanan projeler ve yol haritaları da değerlendirildi. Vatandaşlardan gelen taleplerin görüşüldüğü toplantıda İl Özel İdaresi ve Boğaziçi Belediyesi’nin çalışmaları ele alındı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —