Tarih: 07.01.2022 14:57

AR+I SES UYGULAMA MERKEZİ HİZMETE AÇILDI...

Facebook Twitter Linked-in

AR+I SES İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi törenle hizmete açıldı. Açılışa Ak Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, firma sahipleri ve davetliler katıldı.

Açılış öncesi bilgiler veren Ar+ı Ses firma sahibi Odyometrist Gülseda Demirhan şunları söyledi, “burada işitme kayıplı bireyleri cihaza yönlendirme, onları cihazla birlikte tedavi etme yada işitme sorunu yaşayan insanların testlerini yapacağız, bilgilendireceğiz, bünyemizde teknik servisimiz olacak ve destek sağlayacağız ve işitme cihazı ile ilgili pil, aksesuar gibi ürünlerin tedariki olacak”

Açılış törenine katılan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ise güzel bir ticarethane ve güzel insanların işletmeye açtığı bir firmanın törenine katıldıklarını ifade ederek şöyle konuştu, “herkes kendi mesleğini yaparsa bu ülke kalkınır, bizle buna çok mutlu olduk, kendi eğitim alanında mesleğini yapmak isteyen genç arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun”

Konuşmaların ardından açılış duası yapılarak firma hizmete açıldı, açılış sonunda davetlilere ikramlarda bulunuldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —