Tarih: 06.03.2022 19:23

CABAOĞLU'DAN CEMŞİT'E TEPKİ MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

MHP Düzce İl Başkanı Cabaoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi ;

“Degerli Düzceli Hemşehrilerim,

05/03/2022 cumartesi günü TBMM de partimizin düzce milletvekili Ümit Yılmaz’ın yasadığı olaylarla alakalı düzce basınında çıkan haberler ve bir takım siyasi parti yöneticilerinden vatandaşlarımıza kadar sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarla ilgili sizleri bilgilendirmek üzere açıklama yapmak gerekliliği hasıl olmuştur.

Mecliste yaşanan olayla alakalı milletvekilimiz Sn. Ümit YILMAZ gerekli bilgilendirmeyi meclis tutanaklarını delil göstererek siz değerli hemşehrilerimizi bilgilendirmiştir. Konunun bizim için asıl önemli olan kısmı Düzce ‘nin menfaatlerini kollaması gereken ve Düzce’linin ali menfaatleri için çalışması gereken bir siyasi partinin il başkanı olan Sn Semih CEMŞİT’in olayın iç yüzünü dahi soruşturmaya gerek duymadan yapmış olduğu sosyal medya paylaşımıdır. Kendi partisinin vekilinin ahlak dışı söylemlerini eleştirmesi gerek Sn Cemşit Sn vekilimiz Ümit YILMAZ’ı barbarlıkla suçlayarak büyük bir gaf işlemiştir. Oysa CHP Mersin il başkanı bile yaptığı açıklamada vekilimize karşı bu kadar ağır bir dil kullanmamışken Sn. Cemşit’in ülkemiz ve düzce için gecesini gündüzüne katarak çalışan vekilimize karşı kullandığı dile şiddetle kınıyoruz.

CHP il başkanı Sn. Cemşit göreve geldiği günden beri partinin üst kademeleriyle arasını iyi tutmak adına Düzce’nin ve Düzce’linin menfaatlerini partisinin menfaatlerinden geriye atmaktadır. Bir gün İstanbul’u bir gün Bolu’yu kutsayan Sn. Cemşit baltayı taşa vurarak bu günde Mersin’i Düzce’nin önünde tutmuştur.

 Sayın Cemşit’e tavsiyemiz siyasi ikbali uğruna Düzce’yi ve Düzce’liyi heba etmesi değil hizmet etmesidir.”

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —