Tarih: 28.02.2022 14:21

CHP EĞİTİMLERE ARA VERMİYOR

Facebook Twitter Linked-in

İl başkanlığı binasında 2 gün süren parti içi eğitimlerde uzman eğitimciler kente gelerek üyelere ÜTSE(Temel Siyaset Eğitimi)verdiler. Eğitmenler Gamze Munzur, Simge Cansu Akkaya, Buket Ataç, Çağlar Kırıcı ve Arzu Çakıcı üyelere ilk gün Cumhuriyet Halk Partisi tarihi, tüzüğü, parti programı, sosyal demokrasi, halkla ilişkiler iletişim ve sosyal proje tasarımı derslerinin yer aldığı bir eğitim verdiler.

İl ve İlçe birimlerine gönüllü olarak eğitim almak için başvuru yapan üyelere eğitimin 2.gününde iletişimin temel öğeleri, seçmenle iletişimin nasıl olması gerektiği, iletişimde dikkat edilmesi gerekenler ve beden dili kullanımı gibi konularda eğitim 24,25,26. Dönem CHP Mersin Milletvekili ve parti içi eğitim sorumlusu Prof.Dr.Aytuğ Atıcı tarafından verildi.

İkinci günün sonunda ise katılımcılar çevrelerinde gördükleri bir problem hakkında sosyal proje tasarlayıp, tasarladıkları projeyi bir ay içinde hayata geçirecekler. Parti okuluna iletilen projenin ardından kendilerine eğitim katılım belgeleri takdim edilecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —