Tarih: 29.01.2021 15:50

ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR’DAN DÜZCESPOR’A DESTEK...

Facebook Twitter Linked-in

Düzcespor yönetiminin aldığı kararla başlatılan hatıra bilet kampanyasına bir destekte Çilimli Belediye spordan geldi. Takım yönetimi,teknik heyet ve oyuncular hep birlikte düzcespor mağazasına gelerek kampanyaya destekte bulundular.

Çilimli Belediye spor başkanı ve Aynı zamanda Çilimli Belediye başkanı Muhsin Yavuz ve beraberinde ki heyet kampanyaya 100 bilet alarak destekte bulundu. Takımın daha idmanlara çıkmadan Düzcespor’a destek olmak için bilet almaya geldiklerini ifade eden Yavuz ‘’Düzce spora hep destek olmaya çalışıyoruz. Bal ligi başlamadı arkadaşlarla beraber daha ilk idmanlarına çıkmadan buraya Düzcespora desteğe geldik. Bugün burada olmamız gerçekten manevi destek adına çok önemli bir şey. Maddi desteğimizi de zaten imkanımız olduğunca yapmaya çalışıyoruz. Biliyorsunuz bal liginde takım oynatmak zor Düzcemizi iyi temsil etmek için imkanlarımızı sarf ediyoruz’’ dedi.

Çilimle Belediye Spor Teknik Direktörü Nedim Akbulut kampanyaya büyük ilgi olduğunu dile getirdi. ‘’ Düzcespor tarafından yapılan kampanyaya halk tarafından büyük destek gördüğünü biliyorum. Bizde Düzcespor’un yönetim ile beraber takımca yanında olmak istedik. Düzcespor iyi yolda daha iyi yerlere de gidecektir .Düzce ili en azından 1.ligi hakediyor  diyebiliriz.’’ Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —