Tarih: 22.02.2021 11:48

ÇOCUKLARA TABLET DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRDİ...

Facebook Twitter Linked-in

İyi Parti Düzce teşkilatları, pandemiyle birlikte başlayan online eğitim sürecinde, bir çok köyde yaşanan internet olmaması sorununu çözmek, interneti olup tableti olmadığı için eğitim alamayan çocuklara tablet desteği vermek için çalışıyor.

Bu kapsamda geçtiğimiz haftalarda Akçakoca’nın Hasançavuş köyünde yaşanan internet bağlantısı sorununu İYİ Parti Genel Merkezine bildiren Akçakoca İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum’un talebine genel merkezden destek geldi. İyi Parti İstanbul Büyükşehir Belediye meclis üyesi Taylan Yıldız ve ilçe teşkilatıyla birlikte Hasançavuş Köyüne internet bağlantısı kurdurdu ve çocuklara tablet dağıtımı gerçekleştirdi.

Gölyaka İlçe Başkanı İsmail Baklavacı da ilçede ihtiyacı olan öğrencilere tabletlerini ulaştırarak çocukların eğitimlerini sağlıklı bir şekilde almalarına destek oldu.

İyi Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, öğrencilerin eğitim hayatlarına sorunsuz devam etmeleri ve 21. yüzyılda internetsiz köy kalmaması adına yürüttükleri projelerine devam edeceklerini ve diğer ilçe ve köylere de ulaşma adına planlama yaptıklarını belirterek, “Tüm çabamız Düzce ‘yi eğitim seviyesi daha iyi, ulusal ve uluslararası hayata daha entegre bir il yapma yolunda emin adımlarla ilerlemek” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —