Tarih: 17.07.2021 12:47

DARIYERLİ, VERDİĞİ MOTOR SÖZÜNÜ YERİNE GETİRDİ ...

Facebook Twitter Linked-in

Polis ekiplerinin kısıtlamalarda yasakları ihlal ettiği gerekçesi ile 5.850 tl ceza kestiği Ramazan Dadak'ın motosikletine el koyması ile Düzce Pekintaş A.Ş Müdürü ve Düzce Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Faruk Darıyerli çaresiz babaya Motosiklet sözü vermişti.  Verdiği sözü yerine getiren Darıyerli Kağıt toplayıcısı Ramazan Dadak'a işini daha iyi görebileceği elektrikli motosiklet hediye etti.

Üstü kapalı ve kasalı olan elektrikli motosikleti mağdur babaya teslim eden Darıyerli " Evine çocuklarına ekmek götürmek için mücadele eden Ramazan kardeşimize söz verdiğimiz gibi Elektrikli motosikletini teslim ettik. Muhammet Bişgin ve Birol Aksu kardeşlerimizin takibi sonucunda mağdur babamıza en uygun motosikleti aldık.  İnşallah yağmurda çamurda daha rahat çalışarak ekmeğini kazanır. Bayram öncesi bir nevi bayram hediyesi olmuş oldu. Ramazan kardeşimizin bu sevincine ortak olduğumuz için çok mutluyuz" dedi. 


Hediye olarak kendisine veren Elektrikli motosikleti gören Kağıt Toplayıcısı Ramazan Dadak'ın sevinci gözlerinden okundu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —