Tarih: 08.06.2023 11:23

DÜZCE TARİHİNDE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER!

Facebook Twitter Linked-in

Video Bağlantısı

https://youtu.be/iDDYnPBqrA0

Bu kapsamda ilimiz TEM Otoyolu üzerinde bir araçla ilgili yapılan çalışmalarda Düzce tarihinin en yüksek sayıdaki Ecstasy (34.589 adet) yakalaması yapılmış, 1 (bir) şahsa TCK 188 Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Yapmak suçundan adli işlem başlatılmıştır.

Sahada yürütülen uyuşturucu ile mücadele ile birlikte önleme faaliyetleri kapsamında da 2022 ve 2023 yılları arasında “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi ile 108 eğitim faaliyetinde bulunularak 7586 vatandaşımıza ulaşılmış olup, konu ile ilgili çalışmalar etkin bir şekilde devam etmektedir.

Operasyon sonrası Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, Düzce İl Emniyet Müdürü Yunus Emre Ünveren ve Düzce İl Jandarma Komutanı J.Albay Murat Kılıç Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek tebrik ve teşekkür edip, yapılan operasyonla ilgili bilgi aldılar.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü olarak kamu düzeninin ve toplum huzurunun sağlanması için suç ve suçlularla olan mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir denildi.

           




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —