Tarih: 17.12.2021 10:57

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ’NDE SEKTÖR ÖĞRENCİ BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR...

Facebook Twitter Linked-in

Programa; Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akif Öncü, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Resul Kara, Sarsılmaz Silah Sanayi Yüzey İşlem Müdürü Halime Nalbant Demir, Test Mühendisi Zeki Aygün ve İnsan Kaynakları Müdürü Mehmet Demirkaya katıldı.

Programda; 150 yıllık geçmişi ile Ülkemizde birçok başarıya imza atan, öncü ve yenilikçi marka haline gelen; bugün spor silahlarından tabancaya ve askeri silahlara uzanan 322 farklı ürün yelpazesiyle, 81 ülkeye ihracat gerçekleştiren, Düzce’de üretimlerine devam eden, Avrupa’nın en büyük entegre silah fabrikası özelliğiyle dünyanın sayılı üreticileri arasında yer alan Sarsılmaz Silah Fabrikası ve sektör ile ilgili önemli bilgiler paylaşıldı.

Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akif Öncü’nün açılış konuşmasıyla başlayan etkinliğin ilk konuşmacısı olan Sarsılmaz Silah Sanayi Yüzey İşlem Müdürü Halime Nalbant Demir,  “Silah Sistemleri İmalatında Isıl İşlem ve Kaplama” ile “Savunma Sanayi Malzemeleri” hakkındaki bilgi ve deneyimleri öğrencilere aktardı.

Sarsılmaz Silah Sanayi Test Mühendisi Zeki Aygün, “Test Sistemleri” başlığında katılımcıları bilgilendirirken, İnsan Kaynakları Müdürü Mehmet Demirkaya ise insan kaynakları, staj ve kariyer imkanlarından bahsetti. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan davetli konuşmacılar, bu tür etkinliklerin tekrar gerçekleştirilebilmesi temennisiyle konuşmalarını sonlandırdı.

Program sonunda Düzce Üniversitesi tarafından konuşmacılara teşekkür belgesi, Sarsılmaz Silah Fabrikası tarafından ise öğrencilere katılım belgesi takdim edildi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —