Tarih: 14.06.2024 18:19

DÜZCE PROTOKOLÜNDEN DÜZCE’YE GELSENE KAMPANYASINA DESTEK YAĞDI

Facebook Twitter Linked-in

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan kartpostallar hem dijital ortamda hem de fiziki olarak 10 binlerce kişiye ulaştı. 

Düzce Valisi Selçuk Aslan imzasıyla dağıtılan kartpostallarda, “Kıymetli Hemşerim, Düzce’mizin yetiştirdiği, ülkemizin kültür ve sanat yaşamına katkı sunan, tüm hemşerilerimizin kıvanç kaynağı olan güzel insan, Kurban Bayramınızı kutlar, sağlık, huzur ve esenlik dileklerimle yaşamınızda başarılar dilerim” ifadeleri yer alırken, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü imzasıyla 245 belediye başkanına ulaştırılan kartpostallarda “Bu tatilde Düzce’ye gelmeye ne dersiniz? Doğanın, denizin, yayla ve şelalelerin tadını çıkaracağınız bu keşifte sizleri misafir etmek için sabırsızlanıyoruz. Bu vesile ile Kurban Bayramı’mızın başta İslam alemi olmak üzere tüm insanlığa huzur, barış ve sağlık getirmesini temenni ediyor, bayramınızı kutluyorum. Saygılarımla” ifadeleri yer aldı. 

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir imzasıyla Türkiye’deki tüm üniversite rektörleri, YÖK Kurul üyeleri, Akademisyen ve İdari Kadrolar, Düzce Üniversitesi’nin mevcut öğrencileri ve mezun öğrencilerine iletilen kartpostallarda, “Mübarek Kurban Bayramı’nın milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Hayırlı bayramlar.” Sözleri yer alırken, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık imzasıyla 364 oda ve borsa ile 4500’den fazla üyeye iletilen kartpostallarda, “Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sevdiklerinizle nice bayramlar dilerim” sözleri yer aldı.

Bu kampanya ile birlikte 75 binden fazla kişiye kartpostal dağıtımı gerçekleştirildi. 

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “Düzce il protokolüyle birlikte Turizmde ortak dilin konuşulduğu; Birlikteliğin ve Uzlaşının Kenti Düzce’ye Gelsene” sloganımızı on binlere duyurduk. Sayın Valimize, Sayın Belediye Başkanımıza ve Sayın Rektörümüze çok teşekkür ediyoruz. İlin tüm dinamiklerinin ortak dil ve hedefle aynı doğrultuda ilerliyor olmasını önemsiyoruz. Ortak amacımız olan Düzce’nin gelişmesi için biz de Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz. Bu vesile ile de başta tüm paydaşlarımız olmak üzere yüce Türk Milletinin bayramını bir kez daha kutluyoruz” ifadelerini kullandı. 

Düzce’ye Gelsene kampanyasına katılanlar, 'https://duzceyegelsene.com/kartpostal' internet adresi üzerinden hem Kurban Bayramı mesajlarını online olarak iletebiliyor hem de şehrin tanıtımına katkı sağlıyor. Dijital kartpostalların üzerinde Düzce'nin doğal güzelliklerinden tarihi dokusuna kadar birçok detayı içinde barındıran fotoğraflar yer alıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —