Tarih: 06.05.2021 18:09

DÜZCESPOR AKSARAY’DAN TURA YAKIN TARAF OLARAK DÖNÜYOR...

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray’da Başkan Gökhan Kapoğlu ile Yönetimin yalnız bırakmadığı ve Üst Klasman hakemi Direnç Tosunoğlu’nun yönettiği maça Düzcespor, kalede Orhan, Sıddık Çelik, Metin Sevinç, Bulut Kaya, Yusuf Akyel, Nevzat Bilen, Ömer Faruk Sezgin, Bilal Gülden, Mutlu Güler, Onur Demir ve Adem Doğan 11 ile başladı.

Maça her iki takımda temkimli başladı, ilk dakikalarda kontrollü oyunu tercih eden taraflar gol aramakta acele etmedi. 8.dk da Düzcespor Yusuf ile gole yaklaştı ancak top az farkla auta gitti. 11.dk da yine Düzcespor’dan Metin’in sert şutu direği yalayarak auta gitti. 35 dk da yine Düzcesporlu futbolcular gol pozisyonundan yararlanamadı, 40. Dk. da Düzcespor’dan Onur sarı kart gördü. İlk yarı 0-0 tamamlandı.

ikinci yarıya çok iyi başlayan Düzcespor, 46 dk.da Yusuf Akyel’in kafa golü ile deplasmanda 1-0 öne geçti, golden sonra geri çekilmeyen deplasman takımı Düzcepor gol aramaya devam etti. 50.dk da Ömer Faruk Düzcespor adına yüzde yüz golü cömertçe kaçırdı. 58 dk. Düzcepor’dan Bulut Kaya sarı kart gördü. 64.dakikada kalecimiz Orhan vakit geçirdiği gerekçesi ile sarı kart gördü. 69.dk Aksarayspor kornerden gelen topu kafa ile ağlara gönderen Muzaffer Kahrıman’la 1-1 lik beraberliği yakaladı. 78.dakikada Nevzat Bilen kalecinin önde olmasını fırsat bilerek ceza sahasının dışından vurduğu şut ile Düzcespor’u tekrar 2-1 öne geçirdi. 87 dk. Onur Demir ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçta başka gol olmayınca deplasmanda rakibini 2-1 yenen Düzcespor evine tura yakın olan taraf olarak dönüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —