Tarih: 30.03.2021 16:37

DÜZCESPOR’DA 2.KAPOĞLU DÖNEMİ…

Facebook Twitter Linked-in

08 Kasım 2019 tarihinde yapılan olağan üstü kongre ile Başkan seçilen Gökhan Kapoğlu, 2. kez Düzcespor Başkanı seçilerek güven tazeledi. Kongreye Siyasiler, STK temsilcileri , belediye başkanları ve  Düzcespor taraftarlarının katıldı.

Kongre ye tek liste giren ve tekrar başkanlığa seçilen Gökhan Kapoğlu yönetim kurulu ile beraber takım için üstün gayret sarf ettiklerini dile getirdi ‘’ 1 buçuk yıl gibi kısa sürede yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ile takım için elimizden gelenin üstünde bir gayret sarf ettik. Başlattığımız iki kampanya da gördük ki Düzceliler aslında Düzce Spora sahip çıkıyor ve destekliyor. Bu şehrin kalbi takımı ile birlikte atıyor ve bu birliktelikten de başarı geliyor. Beklentimiz bu başarıdan şehrin tüm kesimlerinin kendilerine bir pay çıkartabilmesidir. Düzce Spor ve Düzce şehri bunu fazlasıyla hak ediyor. Biz takımımıza ve Düzce’mize güveniyoruz, sizde güvenin Düzce Spora desteklerinizi esirgemeyin. Sezon sonunda takımımızı şampiyon yaparak bir üst lige çıkaralım. Düzce Spora emeği geçen herkesi ve taraftarlarımızı selamlıyorum’’ dedi.

İşte Düzcespor yönetim kurulu: Başkan Gökhan Kapoğlu Yönetim Kurulu Üyeleri: Zekeriya Korkmaz, Celal Kasapoğlu, İslam Keleş, Erkan Seçkin, Erdoğan Bal, Saffet Seven, Burçin Sarıçam, Taner Çakır, Özkan Turan, Mehmet Barış Özalkan, Eren Akgül, Selahattin Kudu, Ekrem Kap, Cemil Tüysüz, Erol Kılıç, Muhterem Baltacı, Murat Sarıoğlu, Ali Karaca, Ertan Uçar, Murat Aydın, Aydın Coşkun, Yavuz Keleş, Osman Köse.

Denetleme Kurulu Asil Üyeler: Ali Tokgöz, Murat Baki Yılmaz, Ozan Yahşi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —