Tarih: 29.04.2021 17:05

DÜZCESPOR'DA AS BAŞKANDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR...

Facebook Twitter Linked-in

Misli.com 3. Lig 4. Grupta mücadele eden ve son maçında aldığı mağlubiyet ile şampiyonluk şansını kaybeden Düzce Sporda yönetim ve teknik heyet takımı play-off için hazırlıyor. Bu kapsam da basın açıklamasında bulunan Düzce Spor AS Başkanı Ekrem KAP hedeflerinin süper lig olduğunu dile getirdi ‘’ Bizim hedefimiz Süper Ligdir. Düzce’ye Süper Lig yakışır. Zaten böyle bir hedef yoksa burada durmamızın da anlamı yok. Bunun yarın ya da hemen olmayacağını biliyoruz ama koyduğumuz hedef Süper Lig. Bize yakışan hedefte budur.’’ Dedi.

Takım kalitesine bakıldığında şampiyon olmamız gerekirdi diyen Kap şöyle devam etti; ‘’ Normalde bizim şampiyon olmamız gerekirdi. Futbolcu kalitesinden tutun, tesisi taraftarı yönetimi olarak baktığınız zaman o kaliteye bizim yerimiz 3. Lig değil. Bu ligi nereden başlatsak diye sorsalar cevabı 2. Ligdir’’ dedi.

Takımda kaptanı Enver Ayyıldız ve 3  futbolcunun kadro dışı kalması ile ilgili konuşan Kap son olarak şunları söyledi; Bu arkadaşlar genç arkadaşlar duygularına kapılan arkadaşlar. Ben Enver ile özellikle görüşmüştüm gayet güzel geçti. Ama kaptan dalgalı denizde belli olur, normal zamanda herkes kaptanlık yapar. Kaptan takımının düşmeye başladığı andan itibaren takımı devralır, hoca da hikaye o an. Dolayısı ile bu karar takımın iç huzurunu ahengini yakalamak için alınmış bir karar. O arkadaşlarımızız kişilikleri ile alakalı hiçbir derdimiz yok. Arkadaşımızın biri buralı olduğu için dışarıdan çok etkilendi. Belki onun içinde hayırlı olacak dinlenmesi. Bu kararı aldığımız için mutlu değiliz ama bu kararı bunlar yaşanmasın diye alıyoruz’’ dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —