Tarih: 13.07.2021 19:32

DÜZCESPOR’DA TOPLU İMZA TÖRENİ...

Facebook Twitter Linked-in

Düzcespor Şıralık Spor Kompleksinde bugün imza töreni vardı. Basın önünde gerçekleşen imza törenine Düzcespor Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu As Başkan Ekrem Kap ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kırmızı Lacivertli renklere bağlanılan yeni transferler Ercin Ilgaz ve Barış Emirhan Doğan kendilerini Düzcespor’a bağlayan imzayı attılar. Teknik direktörü Yavuz İncedal ile yola devam etme kararı alan Düzcespor yönetimi tecrübeli hocayla sözleşme imzaladı.

Düzenlenen imza törenin ardından basın açıklamasında bulunan Düzcespor As Başkanı Ekrem Kap gelecek sezon için hazırlıkların sürdüğünü belirterek şu görüşlere yer verdi. “ Biz üst ligleri istiyoruz. Yapılanmamızı kafamızda oynayarak yapık. Yeni gelen futbolcular buraya akılları, gönülleriyle geldiler. Kendileri yeni gibi değiller” dedi.

Basının mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktörü Yavuz İncedal ise Düzcesporun hedefleri olduğu için kalmayı tercih ettiğini belirterek şunları söyledi. “Yeni takım kurmak gerçekten çok zor buradan başkanıma çok taşküredenim. Biz şampiyonluğa oynayan bir talkımız. Çalışmalarımız bu şekilde devam edecek. İhtiyaç olan yerlere transfer yapacağız. Biz mücadele edeceğiz gurup ayrımı yapmıyoruz. Grubumuzda kuvvetli takımlar var biz kendimize bakacağız” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —