Tarih: 31.10.2021 17:20

DÜZCESPOR'DAN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ...

Facebook Twitter Linked-in

BITEXEN Düzcespor Alanya Kestelspor karşısında ölüp dirilirken BITEXEN Düzcespor ilk önce Samet’in attığı gol ile 1-0 öne geçerken daha sonra kalesinde peş peşe iki gol görüp 2-1 mağlup duruma düştü. Maçın bu bölümlerinde hakem Dede’yi çift sarı karttan oyundan atarken verdiği kararlarla oyuncuları ve taraftarları gerdi.

10 kişi kalan BITEXEN Düzcespor,  ilk önce Nevzat’ın nefis ortasına Erdi Kasapoğlu’nun ayak içi ile attığı topu ağlarla buluşturmasıyla birlikte durumu 2-2 yapmayı başardı. Bu dakikadan sonra orta sahada kaptığımız topta Murat güzel bir pasla Oğuzhan’ı topla ceza sahasının içinde buluşturdu.  Oğuzhan, rakibinin çelmesiyle kendini yerde bulunca maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi.

Penaltı atışını kullanan Nevzat Bilen topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek topu ağlarla buluşturup takımımızı 3-2 öne geçirdi. Maçın son bölümlerinde rakibi karşında 10 kişi kalan BITEXEN Düzcespor savunmayı sağlama aldı. Maçı 6 dakika uzatan maçın hakemi duraklamalarla birlikte 8 dakika oynatıp maçın son düdüğü çaldı. BITEXEN Düzcespor Alanya Kestelspor maçını 3-2 kazanak lider oldu. Maç sonrasında taraftarlar oyuncularımızı ve başkanımız Gökhan Kapoğlu’nu çağırarak büyük alkış yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —