Tarih: 27.01.2021 14:57

DÜZCESPOR MUĞLA DEPLASMANINDAN 3 PUANLA DÖNÜYOR..

Facebook Twitter Linked-in

Düzcespor müsabakaya, Furkan Kaçar, Osman Keçelioğlu, Ebu Sıddık Çelik, Osman Boz,  Metin Sevinç, Yusuf Akyel, Nevzat Bilen, Ömer Faruk Sezgin, Bilal Gülden, Mutlu Güler, Onur Demir 11 ile başladı.

Müsabaka karşılıklı ataklarla başladı, maçın 14.dakikasında savunmanın arkasına atılan topu iyi değerlendiren Ömer Faruk Canbirdi ile Muğlaspor’u 1-0 önegeçirdi, bu golden 4 dakika sonra Nevzat Bilenin ortasına nefis bir vuruş ile tamamlayan Ömer Faruk Sezgin Düzcespor’un golünü atarak durumu 1-1 e getirdi. 29. Dakikada yeni transfer Osman Keçelioğlu sarı kart gördü. 31. Dakikada Mutlu Güler, sert bir vuruş ile  Düzcespor 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Bu dakikadan sonra Dzücespor’un kontrollü atakları devam etti ancak maçta başka gol olmayınca ilk yarı Dzücespor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Devreye Düzcespor oyuncu değişikliği ile başladı, Osman Keçelioğlu’nun yerine Abdullah Karmil oyuna girdi. İkinci yarı yine Düzcespor’un atakları ile başladı, farkı arttırmak isteyen temsilcimiz sağlı sollu ataklarla Muğlaspor kalesine gitmeye başladı. 70.dakikada yaklaşık 30 metreden topa vuran Bilal Gülden Düzcespor’u 3-1 öne geçiren golü attı. 79. Dakikada iki değişiklik yapan Düzcepor’da Yusuf Akyel’in yerine Emir Yıldırım, Metin Sevinç’in yerine ise Barış Bozdilki girdi. 89 da Ömer Faruk ve Mutlu Güler’in yerine Oğulcan Şahin ve Malik Karaahmet girdi. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca Düzcespor deplasmanda Muğlaspor’u 3-1 yenerek altın değerinde 3 puan aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —