Tarih: 01.05.2021 18:03

DÜZCESPOR’UN PLAY-OFF’TAKİ RAKİBİ 68 AKSARAY BA.OLDU…

Facebook Twitter Linked-in

Düzcespor’unda yer aldığı 3.lig 4.gurupta 2020-2021 sezonu tamamlandı. Adıyaman 1954 takımının Karaköprüspor’a malup olmasına rağmen ikili averaj ile Bursa Yıldırımspor’u geride bırakarak şampiyon tamamladığı gurubumuzda son hafta ilginç sonuçlar alındı.

Düzcespor’un Kırıkkale B.A ile 1-1 berabere kaldığı son hafta maçında tat tuz yoktu, her iki takımda sahaya yedek futbolcuları ile çıktılar ve beraberliği bozamadılar. Düzcespor sezonu 54 puanla 3.sırada tamamladı ve play-off maçlarının ilkinde 6 Mayıs Perşembe günü Aksaray’da 68 Aksarayspor ile karşılaşarak yarı final vizesi arayacak, ikinci maç ise 10 Mayıs Pazartesi günü Düzce’de oyananacak. Maçlar sonucunda çeyrek finalist belli olacak.

Grupta diğer çeyrek finalistler ise Bursa Yıldırımspor ile 1954 Kelkit takımı oldu. Yarı final maçı ise ilk müsabaka 15 Mayıs Cumartesi, ikinci müsabaka da 19 Mayıs Çarşamba günü oynanarak gurubumuzdan play-off finaline giden takım belli olacak.  

Gurubumuzda geçtiğimiz hafta Düzcespor’u son dakika golü ile 2-1 yenen ve ligde kalma umutlarını yükselten Modafenspor avaraj ile lige tutundu.Kozanspor, Muğlaspor, Sultanbeyli Belediye ve Silivrispor ise küme düşen takımlar oldu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —