Tarih: 04.03.2021 16:20

DÜZCESPOR URFA DESPLASMANINDAN 3 PUANLA DÖNÜYOR…

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfa’da oynanan müsabakada Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu ve Yönetim Kurulu tam kadro yerini aldı. Düzcespor maça Orhan, Oğulcan, Adem, Onur, Semih, Osman, Ebusıddık, Yusuf, Nevzat, Barış ve Malik on biri ile başladı.

Maça Düzcespor kontrollü başladı, 10. Dakikada Malik Karaahmet çok güzel bir vuruşla topu ağlara göndererek Düzcespor’u deplasmanda 1-0 öne geçiren golü attı. Golün ardından da ataklarına devam eden Düzcespor 25. Dakikaya kadar Nevzat ile 2 gol pozisyonuna daha girdi ancak başarılı olmadı. 36.dakikada Karaköprüspor lehine hakem komik bir penaltı kararı verdi, Düzcespor’dan Malik Karaahmet sarı kart gördü, penaltı atışında top direkten döndü ve ardından gol oldu ancak hakem golü ofsayt gerekçesi ile iptal etti. İlk yarı Düzcespor’un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarı topla daha fazla oynayan taraf Karaköprü Belediyespor oldu. Bereberliği yakalamak isteyen urfa temsilcisi ataklarını sıklaştırdı ancak kontra toplarla rakip kaleye giden Düzcespor maçı bırakmadı, Yusuf akyel ile 2 serbest vuruştan yararlanamayan temsilcimiz maçın 80 inci dakikasında Nevzat ile 2-0 ı yakaladı. 88 de Karaköprü Belediyespor bulduğu gol ile farkı bir e indirdi. Bu dakikadan sonra rakip Karaköprü net bir gol pozisyonundan daha yararlanamayınca maçı Düzcespor Urfa deplasmanında 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Düzcespor, bu sonuçla 44 puanlı 68 Aksarayspor’un ardından 41 puanla haftayı ikinci sırada tamamladı. Temsilcimiz ligin 25. Haftasında 10 Mart Çarşamba günü kendi sahasında Bursa Yıldırımspor ile oynayacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —