Tarih: 20.09.2020 17:25

DÜZCESPOR : 3 MUĞLASPOR : 1

Facebook Twitter Linked-in

Geçen sezon Kulüp Başkanlığına Gökhan Kapoğlu ve yönetiminin gelmesiyle iyi bir ivme yakalayan ancak pandemi nedeniyle liglerin tatile girmesiyle yakaladığı ivme yarıda kalan Düzcespor ayrıca masa başı oyunlarla da 3. ligde kalmıştı. Bu süreçte takımı kaldığı yerden toparlayan Başkan Kapoğlu ve yönetim kurulu transferler yaparak bu sezona iddialı bir takım hazırlamışlardı. Ancak, gerek siyasilerin gerekse şehri yönetenlerin yapayalnız bıraktıkları, sahip çıkmadıkları Düzcespor’da Başkan Kapoğlu ligin başlamasına sayılı günler kala vaad edilen desteğin gelmemesi nedeniyle istifa etmişti.

Muğlaspor ile karşılaşan Düzcespor, gelişen olaylara rağmen galibiyet için sahaya çıktı. Maraton tribününe “Büyük Başkan bizi sensiz bırakma” pankartı asan Düzcesporly futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlendi.

Karşılıklı ataklarla başlayan maçta Düzcespor 13 . Dakikada ömer faruk sezginin golü ile 1-0 öne geçti. 33. dakikada Düzcespor ömer faruk sezgin'in golü ile skor 2-0 oldu. İlk Yarı Düzcespor'un 2-0 Üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya her iki takımda hızlı başladı. karşılıklı ataklarla süren maçta 79. dakikada Umut bulur Düzcespor’un 3 golünü attı ve skoru 3-0 yaptı. 

84. dakikada Muğlaspor skoru 3-1 yapan golü attı.

Maçta Başka gol olmayınca bu skorla sona erdi ve Düzcespor üç puanı üç golle aldı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —