Tarih: 27.12.2020 19:10

DÜZCESPOR KÖTÜ FUTBOLA DEVAM EDİYOR...

Facebook Twitter Linked-in

Düzcespor 3.Lig 4.Grupta 7. Hafta erteleme mücadelesinde evinde Karbel Karaköprüspor’u ağırladı. Bu karşılaşmada Enver Ayyıldız ve Bulut Kaya sakatlıkları nedeniyle forma giyemedi. İlk düdük ile birlikte rakip sahada baskılı bir futbol sergileyen Kırmızı Lacivertliler aradığı golü dk.13’te Ömer Faruk Sezgin’in kafa vuruşuyla buldu. Bu gol ile birlikte mücadelede 1-0 öne geçen Düzcespor dk 24’te Karbel Karaköprüspor’un atağına engel olamadı ve durum 1-1’e geldi. İlk yarı bu skor ile soyunma odasına giden Düzcespor 2. Yarı istediği futbolu bir türlü ortaya koyamadı.

Hücum oluşturmakta sıkıntı çeken Kırmızı Lacivertliler hakemin gösterdiği üst üste sarı kartlar ile oyundan iyice düştü. Mücadele boyunca Düzcespor’a toplamda 8 sarı kart gösterirken rakip takıma 2 sarı kart gösterdi. Evinde oynadığı mücadelelerde Hakem baskısından kurtulamayan Kırmızı Lacivertliler karşılaşmadan 1-1’lik skor ile ayrılarak 1 puanu hanesine yazdırdı.

Bu maç ile birlikte temsilcimiz Düzcespor puanını 23’e yükselterek Play-Off hattında  5. Sırada kendine yer buldu. Erteleme mücadeleleri ile maç programı oldukça sıkışan Düzcespor bu hafta içi Perşembe günü sahasında İstanbul temsilcisi Modafenspor’u ağırlayacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —