Tarih: 23.07.2022 16:24

FLOR de VIENNA CAFE’NİN AÇILIŞI YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

Yıllarca Avusturya-Viyana’da çalışan ve oradaki tatları Düzcelilerle buluşturmak amacı ile yatırımını yapan İbrahim Altunsoy,  FLOR de VIENNA adlı farklı konseptle hazırlanan cafeteryasını kalabalık davetli topluluğu eşliğinde hizmete açtı.

Birikimini başka ilde değil Düzce’de yapmak istediğini ifade eden Altunsoy, yeni açılan işyerinin tanıtımını yaparken şu sözlere yer verdi, “Viyana usulü şinitsel imiz var, burada kullanılan galeta ununu da Viyana’dan getirtiyoruz, yabancı ülkelerin değişik tatlılarından sunacağız, bizi,m tatlılarımızı özellikle hiçbir yerde bulamazsınız, bunun garantisini verebiliyorum.

Düzceliler ve bölge insanımız gelip ürünlerimizin tadına bakarsalar farkımızı göreceklerdir. İlk şubemizi Düzce’de açtık, tatlarımız beğenilir ve talep gelirse başka illerde de şubeler açmayı düşünüyoruz. İmalat hanemizi büyüterek catering olarak ta devam etmeyi planlıyoruz.

Tüm ürünlerimiz kendi imalatımızdır, ustalarımız yurtdışında eğitim almış deneyimli ahçılardan oluşmaktadır. Tüm Düzce halkını farklı konsepte hazırladığımız ürünlerimiz tatmaya bekliyoruz”

FLOR de VIENNA’nın açılışı okunan dualar sonrasında kurdele kesimi ile yapıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —