Tarih: 21.03.2022 14:06

GELECEK PARTİSİ DÜZCE’DE BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

Gelecek Partisi Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Bölge Koordinatörü Fevzi Donat, Genel Merkez İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Uğur Durmaz, Düzce İl Başkanı Vildan Tokaliç, Düzce Merkez İlçe Başkanı Aydın Narman'ın katılımlarıyla Mutfak Sanatları Merkezi'nde basın ile bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Gelecek Partisi Düzce İl Başkanı Vildan Tokaliç, şu ifadelere yer verdi; ‘‘ Gelecek Partisi Düzce İl Teşkilatı olarak, genel merkez yöneticilerimiz ile ortak olarak yürüttüğümüz, sivil toplum kuruluşu arkadaşlarımız ile esnaf kardeşlerimizi ziyaret doğrultusunda bugün bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalar öncesinde de sizlerle bir araya geldik’’ dedi.

Gelecek Partisi Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün ise yaptığı konuşmada şunları söyledi; ‘‘  Biz genel merkez olarak özellikle şu anda bütün genel başkan yardımcılarımızın başkanlığında bir heyet bütün Türkiye’yi geziyor. Ben iki gün önce Van’daydım. Van’da ki çalışmalarımızı tamamladıktan sonra bugün Düzce’ye geldik. Düzce’de ki çalışmamızın bir diğer önemi de, idari mali ilişkiler başkanlığı olarak bugün Düzce’de il başkanlığımız da yapacağız. Karabük, Bartın, Zonguldak, Kocaeli, Sakarya ve Bolu illerimizin idari mali ilişkiler başkanları ile birlikte toplantımızı burada gerçekleştireceğiz. Toplantımızdan sonra Düzce’de Sivil Toplum örgütlerimizi ziyaret edeceğiz, esnaflarımız ile bir araya geleceğiz ve bunu en fazla yapan partilerin başında Gelecek Partisi vardır.’’ Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —