Tarih: 14.02.2022 16:20

GENÇLER BİR ARAYA GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk partisi Düzce il gençlik kolları başkanlığına yeni atanan çiçeği burnunda başkan Mustafa Kılıç ve yönetimi hafta sonu ittifak ortağı İyi Parti gençlik kolları üyelerini ağırladı. İyi Parti Düzce gençlik kolları teşkilatı Kılıç ve yönetimlerine hayırlı olsun dileklerini ileterek, dayanışma içerisinde projeler üretebileceklerinin altını çizdiler.

İyi Parti il gençlik kolları başkanı Dilara Kefeli buluşmada"Düzcede yeni yönetime gelen, aynı zamanda eski dostum olan Mustafa Kılıç’a görevinde başarılar diliyorum. Her zaman birlik içerisinde olacağımızdan eminim “ifadelerini kullanırken, İyi Parti Merkez ilçe başkanı Mustafa Kaan Fırat ise “Bizler geleceğe yön verecek siyasetçi adaylarıyız ve bunu kirli siyasetten uzak nazik bir dille yapmalıyız. Bizler bu ülkenin geleceğini çağdaşlaştırmak ve geliştirmek için buradayız. Gençliğimizi iyi değerlendirmeliyiz. "Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Düzce il başkanı Mustafa Kılıç ise "Gençlik olarak bizler geleceğin siyasetine yön verecek, geleceğin siyasetçilerini yetiştirecek olanlarız. Kavga eden değil, barış ve huzur ortamında eşit ve adil bir düzen içinde yaşamak isteyen bireyleriz. Bunun için de üzerimize düşen görevi yapacak, elimizden gelen her şeyi hayata geçireceğiz. “cümlelerini kaydetti. Buluşma hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —