Tarih: 06.10.2021 10:35

GENÇLERDEN ANKARA ÇIKARTMASI...

Facebook Twitter Linked-in

Düzce Genç İmam Hatipliler Derneği Başkanı Erhan Alemdar, Başkan Yardımcısı Fatih Türk Ve Düzce Umut Gönüllüleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Metin Çelebi Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundular.İlk ziyaretlerini Ak Parti Genel Merkezine yapan gençler önce Düzce Milletvekili ve Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir ile makamında bir görüşme gerçekleştirdiler.

Ardından Ak Parti Siyasi Ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'yı Makamında görüşerek bir süre sohbet ettiler. Görüştükleri makamlarda Sadece Derneklerle ile ilgili değil Düzce’ye ne kazandırabiliriz, nasıl fayda sağlayabiliriz konusunda istişarelerde bulunan gençler günün sonunda ise Ak Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır İle T.B.M.M de samimi bir sohbet gerçekleştirip ziyaret ettikleri herkes den destek sözü aldılar.

Yapılan ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Düzce Genç İmam Hatipliler Derneği Başkanı Erhan Alemdar '' Bu gün güzel verimli ziyaretler gerçekleştirdik. STK'ların Düzce’de ki durumu ve derneklerimizin geçmişten bu güne olan çalışmalarını beraber değerlendirdik. Sağ olsunlar gittiğimiz yerlerde samimi ve sıcak kanlı yaklaşımlar aldık.  Gittiğimiz makamlar her zaman olduğu gibi bizlere yine destek sözü verdiler. Çok şükür ki bu güne kadar da desteklerini çok gördük. Misafirperverliklerinden Dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz'' dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —