Tarih: 24.03.2022 15:57

GENEL BAŞKAN GELEŞ ; DÜZCE ÇOK ŞANSLI BİR İLİMİZDİR...

Facebook Twitter Linked-in

Partisinin Düzce İl Genel Kuruluna katılmak üzere ilimize gelen Osmanlı Partisi Genel Başkanı Habip geleş, Genel Başkan yardımcısı Poyraz Atıf Can ve Genel Sekreter Ömer Geleş, Düzce İl Başkanı Şafak Postoğlu, 81 Oray Tv de canlı yayına katıldılar. Genel Başkan Habip Geleş, Düzce’nin vali ve belediye başkanının deneyimli bürokratlar olmasından dolayı çok şanslı bir il olduğunu söyledi.

81 Oray Tv’de Cihat Tutkun’un hazırlayıp sunduğu Söz Sizde programına katılan Geleş, hükümetin iki ortağını Düzce’de 10 belediyeye sahip olduğunu ancak, işler beklendiği gibi hızlı ilerlemediğini ifade etti. Genel Başkan Geleş açıklamalarına şöyle devam etti, “ daha önce başlanmış bir melen projesi var ancak bir gelişme göremedik, şehir imar planında Aziziye mahallesine doğru güzel bir yapılaşma göze çarpıyor, çevre şehircilikte belediye ve mülki idare önem veriyor. Esnafları gezdiğimizde de bazı cadde ve sokakların açılıp kapanmasından dolayı sıkıntı çeken esnafların çokluğunu gördük, istihdam sağlayacak tesislerin yapılması da önem arz etmektedir.

Düzce’de fındık ve Akçakoca turizminden de fazla faydalanılamadığını görüyoruz, Düzce’nin biraz daha sanayileşmeye önem vermesinden yanayım. Düzce depremlerden dolayı çok sıkıntılar yaşadı, artık bu yaşanan travmayı üzerinden atıp, sanayileşme ve yapılaşmada atılıp yapması gerekir. Osmanlı Partisi olarak Düzce il başkanımız Şafak Postoğlu’da belediyecilikten gelme genç ve dinamik bir kardeşimiz, Osmanlı Partisi olarak bizlerde burada çalışmalar yapacağız, elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bir yere hizmet etmek için illaki iktidarda olmaya gerek yok, bizler eksik noktaları değerlendirip iletiriz, yapmak onların inisiyatifine kalmış, imkanımız olursa da bizler yaparız, yapılması için çabalarımızı ortaya koyarız. Düzce ile ilgili en büyük sıkıntı ise EDS denen sistemdir, Türkiye’de bir Ordu ilinde bir de Düzce ilinde bu sistem sayesinde şoför esnafı ve vatandaşlar büyük sıkıntılar çekmektedir, bunun da bir an önce düzene sokulması gerekiyor”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —