Tarih: 01.07.2021 20:18

HUZUR EVLERİNDE 3.DOZ AŞILAMA BAŞLADI…

Facebook Twitter Linked-in

Covid-19 ile mücadelede yürütülen aşılama programı kapsamında; vatandaşların hızlıca COVID-19 aşısına ulaşabilmeleri amacıyla, oluşturulan mobil ekipler ile yerinde aşı uygulamaları hızla devam ediyoruz.

Mobil Sağlık ekiplerince Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Neriman Çilingir ve Muharrem Sancaklı huzur evinde kalan yaş almış vatandaşlar ile personellere 3. doz covid-19 aşı uygulamasına başlandı.

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü Ekiplerince aşı yapılmadan önce huzurevi sakinlerini aşı hakkında bilgilendirdi. Sağlık personelleri, daha sonra mesafe ve hijyen kurallarına uyarak, doktor gözetiminde, Covid-19 aşısının üçüncü dozunu uyguladı. Covid-19 aşılama programı kapsamında huzurevi personeli de aşılandı.

Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, “112 Acil Sağlık Hizmetleri ekiplerinin hazır bulunduğu aşı uygulamasında aşı yapıldıktan sonra huzurevi sakinleri ve personeli bir süre gözetim altında tutuldu. Düzce’nin çeşitli noktalarında geçici olarak oluşturulan aşı merkezleri ve mobil sağlık ekiplerince aşı uygulamasına devam edilmekte olup; tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyoruz” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —