Tarih: 15.07.2024 02:10

İSPANYA KUPASINI KALDIRDI

Facebook Twitter Linked-in

İspanyaEURO 2024'ün final maçında İngiltere ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynandı.

 

İspanya ile İngiltere arasındaki final maçında Fransa Futbol Federasyonu'ndan François Letexier düdük çaldı. İspanya, İngiltere'yi 2-1 mağlup etti ve şampiyon oldu.

İSPANYA KUPASINI KALDIRDI

İspanya'nın 2-1 kazandığı karşılaşmanın ardından kupa töreni düzenlendi. Törene UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, İspanya Kralı 6. Felipe, Galler Prensi William katıldı.

Kupayı sahaya kurulan platforma son şampiyon İtalya'nın kaptanı Giorgio Chiellini getirdi. Önce şampiyon İspanya'nın alkışları arasında platforma gelen karşılaşmanın hakemleri ve ikinci İngiltere'nin madalyaları verildi.

 

Daha sonra sahneye şampiyon İspanya çıktı. UEFA Başkanı Ceferin, kupayı kaptan Alvaro Morata'ya verdi. Takım arkadaşlarının önüne gelen Morata, büyük bir coşkuyla kupayı kaldırdı.

Takım arkadaşları ve taraftarlarının eşlik ettiği kutlamaya stattaki havai fişekli gösteri de renk kattı.İspanyol futbolcular, kupa töreninin ardından sevincini kendilerini desteklemek için Berlin Olimpiyat Stadı'nda gelen taraftarlarıyla yaşadı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —