Tarih: 29.04.2022 14:15

İTHAMLARA TEK TEK CEVAP VERİYOR!!

Facebook Twitter Linked-in

Düzce Belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi ;

“Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Sayın Birol ŞAHİN sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaparak sporcu SABRİ KIROĞLU’nu konu alan ve Düzce Belediyesini itham eden bir takım suçlamalarda bulunmuştur.

Sporcu Sabri Kıroğlu ile ilgili Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Resmi Sporcu Bilgi Formu belgesi aşağıda sunulmaktadır. Resmi Belgeden de görüleceği üzere (EK) Sporcu Sabri KIROĞLU, 07.01.2022 tarihinden beri Düzce Belediyesi Spor Akademisi sporcusu olarak görev yapmaktadır. Ayrıca,  yaklaşık bir yıldır da Spor Akademimizin antrenörlüğü görevini yürütmektedir. Sporcumuzun Bonservisi de İstanbul Sanat ve Spor Kulübü Derneği’nden alınmıştır.

Düzce İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Bilgi Formu Belgesinin incelenmesinden görüleceği üzere,Sayın Sabri KIROĞLU hiçbir zaman Kaynaşlı Belediyesi Spor Kulübünde görev yapmamıştır.

İslami hassasiyetleri iddiası bulunan bir insanın mübarek Ramazan ayında “siyasi çıkarları için”“düzeysiz” ve“yalan” söylemlerde bulunması Düzceli kardeşlerimizin takdirine bırakılmaktadır.  Kamuoyuna saygı ile arz olunur”

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —