Tarih: 04.04.2022 15:09

KEFELİ, FARUK ÖZLÜ’YE ÇAĞRI YAPTI !!!

Facebook Twitter Linked-in

Düzce Belediye Başkanı Sayın Dr Faruk Özlü tarafından gerek seçim öncesi vaat olarak kamuoyu ile paylaşılan gerekse de göreve geldikten sonra 'proje' olarak Düzcelilere sunulan fakat ya başlamayan ya da başlasa da vaad edildiği şekilde yürümeyen konulara dikkat çeken IYI Parti Düzce Teşkilatı, Gençlik Kolları vasatisi ile bu kez İstanbul Caddesinde '22 Yıldır Çözülemeyen Sorunu Çözdük' sloganı ile kazılan alana dikkat çekti.

Deprem Öncesi dönemde Vergi Dairesi olan deprem sonrası dönemde de bir kısmı basmacılar çarşısı bir kısmı ise boş alan olarak kullanılan alan görsel sunumlar ve 22 Yıllık sorunun çözüldüğü ifadesi ile kazıldı. Akabinde hukuki sürecin tamamlanması beklenmeden yapılan kazı hukuki olarak durdurulunca ilgili alan derin bir çukur olarak kaldı.

Ucu acık bir şekilde bekleyen ve akıbeti kamuoyu ile paylaşılmayan alan ile alakalı olarak bir 'PROJE' hazırlayan İyi Parti Düzce Gençlik Kolları, ilgili alanın ' ALABALIK TESİSİ" olarak kullanılmasını önerdi.

İyi Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Dilara Kefeli; ' Düzce halkı vaat edilen projelerin yapılmaması, başlayan projelerin gecikmesi  ve bitmemesinden dolayı  yorgun düşmüştür. En son İstanbul caddesinde eski vergi dairesi olarak bilinen alanda yaşananlar, hukuki süreç bitmeden ' 22 yıllık sorun çözüldü' pankartlarının asılması Düzcelileri anlaşılmaz bir durum ile karsı karşıya  bırakmıştır. Biz de gerek bu durumun çözülmesi gerekse de açılan derin çukurdan faydalanılması adına Düzce Belediye Başkanımız Sayın Dr Faruk Özlü’ye  çukurun su ile doldurulup ' ALABALIK' tesisi olarak Düzcelilerin hizmetine sunulmasını öneriyoruz' dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —