Tarih: 12.02.2021 14:49

KEMAL KILIÇ İLE YOLLAR AYRILDI…

Facebook Twitter Linked-in

Düzcespor Kulübünden yapılan açıklamada Mustafa Kemal Kılıç ile karşılıklı olarak anlaşmanın feshedildiği bildirildi. Düzcespor Kemal hoca ile çıktığı 14 maçtın 8 inde galibiyet, 4 malubiyet ve 2 beraberlik aldı. Düzcespor’un 3-4 haftadır istikrarsız bir futbol sergilemesi nedeni ile hoca ile karşılıklı olarak anlaşmanın feshedildiği öğrenildi.

Düzcespor Kulübünden yapılan açıklamada ; "Futbol takımımızın teknik direktörlüğünü yapan Mustafa Kemal Kılıç ile karşılıklı anlaşılarak yolları ayırma kararı alınmıştır. Kulübümüze imza attığı ilk günden itibaren hedefini ‘şampiyonluk’ olarak belirleyen ve bu hedef doğrultusunda var gücüyle çalışan Mustafa Kemal Kılıç'a, kırmızı-lacivertli armamız altında teknik direktörlük kariyerindeki katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz.” denildi.

Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulunun tecrübeli yeni teknik direktör için görüşmeler yaptığı ve yeni hocanın Osman Özdemir olduğu bilgisine ulaşıldı. Yeni Teknik Direktör Özdemir ile her konuda anlaşma sağlandığı ve imzanın ardından yönetim tarafından kamuoyuna duyurulacağı gelen bilgiler arasında.

Osman Özdemir, 1 Eylül 1961 Sakarya Doğumlu, Antrenörlük kariyerine 1996 yılında Sakaryaspor’da başladı. İlk Teknik direktörlük kariyerine Kırıkkalespor’da başladı. Osman Özdemir sırası ile şu takımları çalıştırdı ; Diyerbekirspor, Sakaryaspor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor, Kırıkkalespor, Çankırıspor, Hacettepespor, Orduspor, Adanaspor, Konyaspor, Adana Demirspor, Kartalspor ve İnegölspor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —