Tarih: 23.11.2021 14:37

KEŞİR'DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI...

Facebook Twitter Linked-in

Keşir mesajında şu ifadelere yer verdi ; 

“Anadolu ereni Hacı Bektaş-i Veli’nin de dediği gibi “İlimden gidilmeyen yolun sonu karanlıktır.” Sonu aydınlığa çıkan yollarımızı, bilgi birikimi ve sevgisiyle hayat çizgimizi belirleyen öğretmenlerimize borçluyuz.

Öğrenmek ve öğretmek kavramları, köklü medeniyetimizde mukaddestir. Öğretmek gibi kutsal ve zor bir görevi icra eden öğretmenlerimizin sayesinde de ufku geniş ve idealist gençlerle dolu bir ülkeye sahibiz. Öğretmenler yalnızca “öğreten” değil, aynı zamanda bir çocuğun karakterini sevgisiyle inşa eden, bilgisiyle de geleceğe hazırlayandır. Öğrencisinin içindeki yeteneği keşfeden, ışığı açığa çıkarandır, öğretmen. Hayatını vatanına, milletine faydalı bireyler yetiştirmeye adayan öğretmenlerimiz, yarının Türkiye’sini, dünyanın geleceğini inşa edenlerdir. Bizler de vazifelerinin toplumumuzdaki yeri ve öneminin farkında olarak, ilim neferlerimizi her açıdan desteklemeye, huzurlu ve güvenli bir çalışma ortamı sağlamaya devam edeceğiz. Ülkemizin 81 vilayetinin her bir köşesinde, köy, kasaba ayırt etmeden her koşulda, fedakârca görevlerini yerine getiren, öğretme gayesinden vazgeçmeyen tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum.

Başta görevi sırasında şehit edilen Aybüke ve Necmettin Öğretmenimiz olmak üzere tüm şehit öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, yurt içi ile yurt dışında görev yapan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü gönülden tebrik ediyorum”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —