Tarih: 02.03.2022 15:19

KESKİN'DEN YATIRIM AÇIKLAMASI

Facebook Twitter Linked-in

Dün Düzce’ye ziyaretler de bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Valilik ziyareti, Belediye ziyareti ve Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret etmişti. Ziyaretlerinde Düzce’ye yapılacak yatırımlar hakkında müjdeler veren Bakan Özer, hayata geçirilecek projeler için talimat verdi.

Bugün ise Ak Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Bakan Özer’in yatırım açıklamasını detayları ile kamuoyuna paylaştı. Parti İl binasında kameralar karşısına geçen Keskin; Depremden sonraki eğitim durumuyla şimdi eğitim durumunda Düzce’nin üst sıralara çıktığını söyleyen Keskin; ‘’ Sayın Milli Eğitim Bakanımızın Düzce’ye yapmış olduğu ziyaretten sonra sizlere bilgi vermek amaçlı birlikteyiz. Biliyorsunuz Milli eğitim olarak Düzce özellikle depremden sonra prefabrik okullarda uzun yıllar eğitim verildikten sonra bir çalışma başlatıldı. Hamdolsun geldiğimiz noktada okul yapılaşması olarak ve Milli Eğitimin seviyesi olarak üst sıralara tırmanmaya başladık. Bundan gayet memnunuz.’’ dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut özer ile anlaşmaya varılan ve talimatlarını Düzce’de verdiği yatırımlar ile ilgili bilgileri paylaşan Keskin; ‘’ Merkez ilçemizde 8 tane bağımsız anaokulu yapıyoruz, bunların bir tanesi Boğaziçi Beldemizde olacak. Diğerleri ihtiyaç duyulan, özellikle Düzce’nin dış mahalleleri dediğimiz yerler de 8 tane bağımsız anaokulu olacak. Diğer taraftan 2 bağımsız özel eğitim anaokulu yapacağız. Bir diğer yatırım ise Körpeşler mahallesine Güzel Sanatlar Lisesi yapacağız. Güzel sanatlar lisesinden boşalan yere ise Sağlık meslek lisesini müstakil bir binasın kavuşturmuş olacağız. Yani bir yatırımla iki işi halletmiş olacağız. Bilim Sanat Merkezine Tam donanımlı teleskop getiriyoruz. Çilimli 1, Cumayeri 2, Gümüşova 1, Gölyaka 1, Kaynaşlı 1 VE Yığılca 1 anaokuluna kavuşuyor. Desteklerinden dolayı bir Düzceli olarak Bakanımıza teşekkür ediyorum’’. dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —