Tarih: 07.01.2021 14:29

KIRIKKALE BA. : 1 DÜZCESPOR : 2

Facebook Twitter Linked-in

Düzcespor maça, kalede Furkan Kaçar , Ebu Sıddık, Osman Boz, Metin Sevinç, Yusuf Akyel, Nevzat Bilen, Abdullah Karmil, Ö.Faruk Sezgin, Barış Bozdilki, Mutlu Güler, Onur Demir 11 ile başladı.

Temsilcim Düzcespor, Kırıkkale BA. Karşısında üstünlüğünü kabul ettirecek oyunla maça başladı, ilk yarının başlarından itibaren gol pozisyonu arayan Düzcespor maçın 17 dakikasında Nevzat Bilen ile deplasmanda 1-0 öne geçmeyi başardı. Golden sonra da ataklarına devam eden temsilcimiz, atak yaparken 38 dk da Aykut Çiftçi ile golü bularak durumu 1-1 e getirdi. İlk yarı bu şekilde tamamlandı.

 

İkinci yarıya Düzcespor atakları ile başlandı. 56 dk. da Düzcespor ceza sahasının az dışından kullandığı serbest vuruştan yararlanamadı. Bu dakikadan itibaren oyun sertleşmeye başladı. Düzcespor  66. dk da penaltı kazandı, Yusuf Akyel in penaltı vuruşu ile 2-1 öne geçti. Bu dakikadan itibaren Kırıkkale temsilcisi riskleri de göze alarak ofansif futbol oynamaya başladı. 75 dakikada Yusuf Akyel sarı kart gördü, 80.dk da Metin Sevinç yerini Oğulcan Şahin’e bıraktı. 90.Dk. Barış Bozdilki yerini Kerem Göçen’e bıraktı. Müsabakada başka gol olmayınca Düzcespor deplasmanda zorlu rakibi Kırıkkale Büyük Anadolu’yu 2-1 yenerek puanını 29’a çıkararak 4. Sıraya yükseldi. Düzcespor’un lider Gümüşhane Kelkit takımı ile arasındaki puan farkı 2 ye indi. Bu müsabaka ile il devre tamamlanmış oldu. Grupta ikinci yarı 25 Ocak’ta başlayacak.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —