Tarih: 15.07.2024 18:12

KÖRPEŞLER- ÇAMKÖY YOLU YARIŞ PİSTİNE DÖNDÜ'

Facebook Twitter Linked-in

Gündüz 150-160 Km hız ile ilerleyen araçlara, akşam üstü kamyon ve ağır vasıtalarında eklenmesiyle,yol çevre sakinlerine aylardır kabusu yaşatıyor. Yolun açılmasının üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen,sözlü olarak yetkililere iletilen şikayetlerden bir netice alamayan mahalle sakinleri,Düzce Tv mikrofonlarından yardım çağrısı yaptı.


 

''KÖRPEŞLER- ÇAMKÖY YOLU YARIŞ PİSTİNE DÖNDÜ''
Gece 24:00'ten sonra ise, yetersiz aydınlatma,kavşak düzenlemelerinin yapılmamış,trafik ışıklarının konulmamış ve EDS sisteminin çalışmamış olması neticesinde , yol geceleri adeta zifiri karanlığa bürünürken, motorsikletlilerin ve abartı egzoz kullanan araçların ise yarış pisti olarak kullandığı bir alan haline dönüşmüş halde.

Mahalle halkı isyan bayrağını çoktan çekmiş durumda. Hız kontrolü yapılmadığı için sürücülere adeta sonsuz hız keyfi yaşatan yolda,çevre sakinleri karşıdan karşıya geçemez hale geldi.


''UYKU UYUYAMIYORUZ''
Kuzey çevre yolu Çamköy kavşağı ile Öztürkler kavşağını birleştiren bağlantı yolunda, vatandaşlar ayda bir kez 1 saat olmak üzere trafik uygulaması yapıldığını fakat yetersiz kaldığını aktarırken,kalıcı bir çözüm için hız ve güvenlik tedbirlerinin derhal uygulamaya konulmasını istiyor.Yerli halk bu tedirginliğin ortadan kalkması için Düzce Valisi Selçuk Aslan'dan yardım bekliyor.


''BU YOLDA CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK''
Gece gündüz yüzlerce araca hızlı sürüş keyfi yaşatan yolda zaman zaman irili ufaklı kazaların yaşandığına değinen vatandaşlar,geri dönüşü olmayan büyük bir kaza yaşamasından endişeli.

Vatandaşlar ''Geceleri uyku uyuyamaz hale geldik'' diyerek ,yetkililerden gerekli önlemlerin alınması,can güvenlkleri için kuralların uygulanmasını talep ediyor. Evleri yol kenarında kalan halk ise, canları yanmadan bu işe bir an önce çözüm bulunmasını isterken ,gece tedirginlik yasamadan rahat bir uyku çekmek istiyor.

Haber: Ayşegül Aydın

Kamera: Rahman Çabuker- Atilla Keskin

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —