Tarih: 19.03.2021 17:26

LİDER DÜZCESPOR’DA NEŞELİ İDMAN…

Facebook Twitter Linked-in

Misli.com 3. Lig 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz Düzcespor deplasmanda alınan Alanya Kestel Spor galibiyetinin ardın liderliğe yükselmişti. Evine liderlikle dönen Düzcespor bugün ilk idmanına çıktı. İdman da futbolcuların hayli neşeli gözüktüğü gözlerden kaçmadı.

Futbolun maliyetli bir iş olduğunu ve bu yüzden Yönetim kurulunun başlattığı kampanyalara destek verilmesinin önemini dile getiren Şahin ‘’ “ Bugün antremanı izledim, gerçekten çok dinç,diri ve hırslı bir takım var. Bende uzun yıllar futbol oynadığım için tabi hemen anlaşılıyor. İnşallah Düzcespor bu sene şampiyon olacak, biz buna inanıyoruz taraftar inanıyor yönetim inanıyor ve hakettiği yeri alacak.’’ Dedi.

Düzceli iş insanı Yusuf Karaltı ise yönetime destek isteyerek şunları söyledi “ Düzcespor her zaman bizim gönlümüzün lideri. Sayın başkan bu sene çok güzel bir ivme yakaladı. Düzce’nin bütün gençleri ve Düzcespor’u sevenler hepsi başkanın peşinde. Bizde şimdi dua ediyoruz ancak.  Her Düzcelinin Düzcespor’a destek olması gerekir’’dedi.

Düzcespor Teknik Direktörü Osman Öztürk ise Alanya maçını ve maske kampanyasını şu cümlelerle anlattı, ‘’ Özellikle şu pandemi döneminde maske ve mesafenin öneminin biliyoruz ama duyarlılık konusunda bir takım sıkıntılar yaşıyoruz. Bunu hepimizin önemsemesi lazım. Bizde kulüp olarak verdiğimiz renklerle beraber bu desteği tüm kamuoyuna  bildirme açısından  bunun bir öernek davranış olduğunu düşünüyorum ‘’ dedi.

Deplasman galibiyetine değinen Öztürk ‘’ Son 3 haftadır aldığımız galibiyetler açıkçası  özgüven açısından hepimize moral oldu. Bu son oynadığımız Kestel zor bir rakipti ,ne kadar puan cetvelinde orta sıralarda da olsalar zor rakiplerdi. Önemli bir galibiyetti ama bizim için geride kalan bir galibiyet oldu. Önümüzde Orduspor maçı var çok önemli bir maç  birkaç günlüğüne de olsa liderlik koltuğuna oturduk, çünkü bu hafta bay geçecek. Bu hafta rakiplerimizin alacağı sonuçları bizlerde merak ediyoruz’’ dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —