Tarih: 25.03.2021 17:48

MEZUNLARINI TAKİP EDEREK ZİYARET EDİYORLAR...

Facebook Twitter Linked-in

El Sanatları Alanı- Sanayi Nakışları dalı mezunu Gökçe Karadağ  CP Tekstil'de desinatör olarak çalışmaktadır. İsletme Sahibi Ahmet DUMAN salgın dönemine rağmen tasarım yapan punch bilen personelin Brode sektörü için çok önemli olduğunu belirtti.

Okul idaresinden okul müdürü Şahabettin Yavuz ve Koordinatör müdür yardımcısı Suzan Çiner'e Alan öğretmenlerine teşekkür etti. Okul idaresi, istihdam garantili okul olma yolunda daima çalışacaklarını belirterek, El sanatları alanı- sanayi nakışlarında ilde tek okul olduğunu ifade ettiler.

Yine el sanatları alanı sanayi nakışları mezunu Arzu Zorlu, Pak Ekizceli tekstil de personel olarak işe başladı. Proje Okulu buradaki öğrencisinin de ziyaret ederek öğrencinin birileri konusundan işletme yetkilisi Kaan Ekizceli'yi bilgilendirdi. İşletmeden öğrencilerine istihdamda öncelik istediler ve staj konusunda destek olmaları için protokol örneği sundular. İşletme yetkilisi Kaan Ekizceli tasarım ve punch yapabilen brodeciler yetişmesi konusunda her türlü desteği vereceğini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —