Tarih: 04.03.2021 15:21

ORDU MİLLETVEKİLİ’NDEN DÜZCE’YE ZİYARET...

Facebook Twitter Linked-in

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal ENGİNYURT bir dizi ziyaret için Düzce’ye geldi. İlk olarak Demokrat Parti il başkanlığını ziyaret eden Enginyurt burada partililerle bir araya geldi. Demokrat Parti Düzce il Başkanı ve Sakarya İl başkanı da hazır bulundu. Demokrat Parti Düzce İl Başkanı Mithat Ceylan ‘’Aramıza yeni katılan milletvekilimizi burada görmekten mutluyuz’’ ifadeleri kullandı.

İl Başkanlığı ziyaretin de basın açıklaması yapan Demokrat PARTİ Ordu Milletvekili Cemal ENGİNYURT ‘’Türkiye hakikaten ekonomik ve siyası anlam da kötü bir süreçten geçiyor. 360 gündür esnafımız perişan,restorantlar, kahveciler, kırtasiyeler büyük bir ekonomik sıkıntı altında. Sebep pandemi gibi gözükse de öyle değil. Çünkü sebep korona olsaydı lebalep kongre salonları tıklım tıklım dolmazdı. Cenazeler de 10 bin kişi ile cenaze yapmaya kalkmazlardı.’’dedi.

Saat 19’dan sonra kapatılan iş yerli ile ilgili eleştiri’de bulunan Enginyurt şu ifadelere yer verdi; Saat 19’dan sonra iş yerleri kapalı niye? Koranavirüs var. Bu nasıl korana virüs ki saat 19’a kadar uyuyor da sabaha kadar mesai mi yapıyor?’’ ifadelerini kullandı.

Hükümetin vermiş olduğu kısa çalışma ödeneğinin sigorta kapsamı dışında olmasını dile getiren Enginyurt şöyle konuştu; Kısa geri ödeneği bu ayın sonun da son buluyor. Kısa çalışma ödeneği sigorta primine sayılmıyor. Bir yıldır çalışanlar sigortasız çalışıyor. Aklımızla oynuyorlar’’ dedi.

İl Başkanlığın da yönetimle istişareler de bulunacak olan Enginyurt il gezisine devam edecek.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —