Tarih: 08.05.2021 15:50

ORKUN OŞAK, “BÖYLE BİR ANNELER GÜNÜ HİÇ YAŞAMADIK”

Facebook Twitter Linked-in

Mayıs ayının ilk pazarı kutlanan Anneler Günü, bu sene 9 Mayıs Pazar gününe denk geliyor. Bu nedenle çiçekçiler bugün ve yarın 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak.  Aynı zamanda çiçekçi esnafı bu tarihlerde, 10.00 - 24.00 saatleri arasında evlere servis şeklinde hizmet de verebilecek. Çiçekçilerin evlere servis hizmetinde görevli olarak çalışanları da sokağa çıkma kısıtlamasından muaf sayılacak.

Uzun zamandır bir kapanıp, bir açılan esnaflardan Mimoza Çiçek sahibi Orkun Oşak, Düzce’de çiçekçilik yapıyor ve tüm esnaflar gibi onun da kısıtlamalardan dolayı büyük sıkıntısı var. Sevililer günü nedeni ile mikrofon uzattığımız Oşak, sıkıntıları şu şekilde dile getirdi, “ Hazırlıklarımızı yaptık müşterilerimizi bekliyoruz ama onlarda ne yapacaklarını tam bilmedikleri için alış verişe çıkamadılar ve esnaf olarak bizlerde bu saate kadar iş yapamadık. Satılarımız genellikle internet üzerinden oluyor, sosyal medya üzerinden müşterilerimize hizmet verebiliyoruz.

Zor bir süreçten geçiyoruz, özellikle bizim sektörümüzün daha farklı zorlukları var, duran mal değil, canlı çiçek satıyoruz, haftalık mezata gidiyoruz, ve iş yapamadığımız için de çöpe atmak zorunda kalıyoruz, çok zor bir süreç, Allah tüm esnaflarımızın yardımcısı olsun”

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —