Tarih: 02.05.2022 20:10

ÖZLÜ’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Dünyanın zor bir süreçten geçtiğini hatırlatan Başkan Özlü, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Dünyanın zor zamanlardan geçtiği, savaşların ve müdahalelerin arttığı bir atmosferde idrak edeceğimiz mübarek Ramazan Bayramı’nın tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

“İMKÂNLARIMIZI ŞEHRİMİZ İÇİN SEFERBER EDECEĞİZ”

Başkan Özlü, Düzce Belediyesinin Ramazan ayının manevi iklimine göre ayı boyunca çeşitli etkinlikler düzenlendiğini kaydederek; “Ülkemizin her yerinde olduğu gibi Düzce’de de AK Parti belediyeciliği hizmetlerini başarıyla yerine getiriyoruz. Bir diğer yandan da sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergiliyoruz. Bundan sonra da her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya, imkânlarımızı şehirlerimizin geleceği için seferber etmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Düzceli hemşehrilerim olmak üzere Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum. Sevgi, saygı ve kardeşlik içerisinde nice bayramlar geçirmemizi diliyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —