Tarih: 31.12.2020 09:54

REKTÖR ÇAKAR'DAN YENİ YIL MESAJI...

Facebook Twitter Linked-in

Demircan mesajında ;

“Değer üretmek amacıyla kurulan bir Üniversite olarak; dünyada, ülkemizde, bölgemizde ve şehrimizde birçok proje gerçekleştirdik ve başarılar kazandık. Aldığımız kararlarla ve yaptığımız çalışmalarla her yılın sonunda belirlediğimiz hedeflere biraz daha yaklaşarak ülkemizde ve dünyada köklü üniversiteler arasına girmeyi başardık. Üniversitemize gurur dolu başarılar kazanmasına vesile olan değerli mensuplarımızla ve şehrimiz vatandaşlarıyla birlikte 2021 yılına girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

İlk günkü heyecanla çalışmalarını sürdüren Üniversitemiz, milli ve manevi değerlere bağlı, vatan, millet ve bayrak sevgisini yüreğinde taşıyan, özgür düşünen, akademik bilgi ile donanmış nesiller yetiştirmeyi misyon edinmiştir. Her yıl olduğu gibi Üniversitemiz, 2021 yılında da bilgiyi, erdemi ve tüm insani değerleri, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize aşılayarak bu sorumluluğu yerine getirmeye devam edecektir.

Düzce Üniversitesi olarak, 2021 yılının dünya ve ülkemiz için huzurlu geçmesini diliyor; Üniversitemiz mensuplarının ve tüm milletimizin yeni yılını en içten dileklerimizle kutluyoruz. “




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —