Tarih: 07.03.2024 15:16

SAĞLIK MERKEZLERİ BİR BİR AÇILIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Fevzi Çakmak Mahallesi 9 No’lu Aile Sağlığı Merkezinin açılış töreni Düzce Valisi Selçuk ASLAN, Adalet ve Kalkınma Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe KEŞİR, Düzce Milletvekili Ercan ÖZTÜRK, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk ÖZLÜ, İl Emniyet Müdürü İbrahim ERGÜDER, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat KILIÇ, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin YILMAZ, diğer Protokol Üyeleri Sağlık Yöneticileri, personeller ve vatandaşların katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Töreninin açılış konuşmasını yapan İl Sağlık Müdürü Dr.Yasin YILMAZ, “şehrimizde sağlık ihtiyaçlarını karşılamak, vatandaşlarımıza daha nitelikli ve kaliteli hizmet sunmak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Buğun burada Fevzi Çakmak Mahallemizdeki 9 Nolu Aile Sağlığı Merkezimiz açılışını gerçekleştiriyoruz. Kadın emeği merkezinin giriş katında hizmet verecek olan Aile Sağlığı Merkezimizde 2 Aile Hekimliği Birimi, 1 Acil Müdahale Odası, Laboratuvar ve Emzirme Odası ile Fevzi Çakmak, Cedidiye ve Şıralık Mahallesinde yaşayan yaklaşık 20 bin vatandaşlarımıza hizmet verecek”dedi.

Açılış törende sırasıyla konuşma yapan Düzce Belediye Başkanı Sayın Dr. Faruk ÖZLÜ, Adalet ve Kalkınma Partisi Düzce Milletvekili Ercan ÖZTÜRK, Adalet ve Kalkınma Partisi Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe KEŞİR, Düzce Vali Selçuk ASLAN yaptıkları konuşmalarda; bugün açılışını yaptığımız aile sağlığı merkezimizin ilimize ve bölge halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. dediler. 

 

Yapılan protokol konuşmaların ardından Düzce Müftüsü Osman AYDIN’nın yapmış olduğu dua ile Aile Sağlığı Merkezinin açılışı yapıldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —