Tarih: 02.03.2024 12:53

SEDAT ÇELİKEL ; 'FARKLI BİR BELEDİYECİLİĞE İMZA ATACAĞIZ'

Facebook Twitter Linked-in

81 Düzce Tv’de Kulvar Programında Cihat Tutku’un konuğu olan CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Opr.Dr. Sedat Çelikel, projelerini anlattı. Çelikel, Düzce halkına seslenerek, “Düzce halkına şunları söylemek istiyorum, ben onların içinden gelen bir insanım, onlar ne yaşıyorsa bende onları yaşayarak geldim buraya, o yüzden birbirimizi anlamamız çok daha kolay olacaktır, 1987 de buraya taze bir çiçeği burnunda bir hekim olarak geldim, 37 yıldır Düzce’de hizmet etmekteyim. Gecemi gündüzüme zevkle, şevkle çalışıyorum, benim tüm Düzce halkına haklarım tamamen helal olsun.” dedi.

 

 

“FARKLI BİR BELEDİYECİLİĞE İMZA ATACAĞIZ”

Belediyelerin yapmakla yükümlü oldukları rutin işlerden farklı olarak değişik çalışmalara imza atacaklarını dile getiren Sedat Çelikel, “Düzce’de saha çalışmalarımızda beni gururlandıran ve göğsümü kabartan harika bir teveccüh görüyorum, şimdiye kadar yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diyerek girdiğim her toplumda çok ciddi sevgi ve saygı görüyorum. Düzce olarak ortak bir sorunumuz var, oda istihdam ve ekonomi! Bunu da düzeltecek olan sosyal demokrasi ile başlayan sosyal belediyecilik olayıdır. Halk ile bütünleşerek toplumun tüm yaralarını tüm eksiklerini gideren bir sosyal belediyecilik gerçeği var, burada rutin işlerden bahsetmeyeceğim, su, kanalizasyon, kaldırım, yol felan zaten belediyenin görevi, bunlardan bahsetmekte abes olur. Bizler çalışma ilkelerimizi çok güzel bir şekilde yazdık, Beledi gelir ve giderleri verimli bir şekilde değerlendirilecek, gereksiz yatırım ve masraftan kaçınılacak. 3 ayda bir halka yaptıklarımız konusunda hesap vereceğiz, her yıl 2 Ocak’ta tüm birimlerimizle beraber mal beyanında bulunacağız, Kent Konseyini siyasetten çıkaracağız, sivil hale getireceğiz, 2004 öncesinin Sayıştay denetim raporlarını bile incelettireceğiz, Turizm’de Düzce’mizi layık olduğu yere getirmek zorundayız, belediyenin kiralık olarak kullandığı araçlarının tamamını geri verip, 290 taksicimize kazanç yolu açacağız, onlara söz verdik. “ dedi.

 

Son olarak Düzceli vatandaşlara seslenen CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Sedat Çelikel, Düzcelileri çok sevdiğini, onlarında kendisini sevdiğini belirterek, “Sevgili Düzce halkı, artık seçeneğiniz var, bunlara mahkum değiliz, çok güzel Sosyal Belediyecilik hizmeti göreceksiniz, size layık olamazsam ben bu işi derhal bırakırım. İnanıyorum ki; bir kere seçin, ciddi söylüyorum bir daha benim peşimi bırakmayacaksınız. Hepinizi canı gönülden sevgi, saygı ile selamlıyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —