Tarih: 26.11.2021 15:14

SOSYETE PAZARINA BÜYÜK İLGİ...

Facebook Twitter Linked-in

Düzcelilere giyim, kumaş, züccayiye ve daha birçok çeşitte ürünü uygun fiyatlarla sunan Düzcespor Sosyete ve Kumaş pazarında bu hafta yine yoğunluk yaşandı. Özellikle kadınların giyim ve züccaciye ürünlerinde torbalarını doldurup çıktıkları pazar da esnaflar uygun fiyata satış yaptıklarını söylerken, vatandaşların da hem fiyatlardan hem de ürün çeşitliliğinden oldukça memnun olduğu görüldü.

Sosyete pazarı için Sakarya’dan Düzce’ye gelen Muhammet Tekin, "çorap satıyoruz. Vatandaşın ilgisi şuanda çok güzel. Müşteriler fiyatları biraz beğenmiyor. Bu bizim le alakalı olan bir şey değil. Mevcut durumda her şeye zam geldi. Bu bizlere yansıyor. Bizde müşterilerimiz yansıtmak zorunda kalıyoruz” dedi.

Pazarcı esnafı hüseyni Yılmaz, "Pazarımız yeni kuruldu. Yavaş yavaş oturacak inşallah. Çok uygun ürünler var. Vatandaşlarımızın ilgisini görüyorsunuz. Şuanda çok güzel ilgi var vatandaşlarımız çok bilmiyor daha öğrenecekler. İlerleyen zamanlarda daha da kalabalık olacağını düşünüyorum” dedi.

İstanbul’dan geldiğini belirten bir değer pazarcı esnafı Bilal Doğan, “bütün sosyete pazarlarına gidiyoruz. Düzce’ye ilk defa geldik. Müşteri yoğun insanlar her zaman gelin diyor. Fiyatlar şuanda çok uygun her Cuma inşallah buraya geleceğiz. Her bütçeye göre ürünümüz var. Sadece Düzceli vatandaşları buraya bekliyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —