Tarih: 03.12.2020 14:36

TEBRİKLER DÜZCESPOR

Facebook Twitter Linked-in

Düzcespor müsabakaya kalede Orhan Erdoğan, Ebu Sıddık,Metin Sevinç, Bulut Kaya, YusufAkyel, Nevzat Bilen, Abdullah Karmil, Ömer Faruk Sezgin, Mutlu Güler, Onur Demir, Enver Ayyıldız 11 ile çıktı.

Rakip Sultanbeyli Belediyespor ise İhsan Turgut, Mustafa Minnet, Serhat Yeşil Ördek, Bünyamin Küçükosman, Samet Bulut, Kadir Samet Eser, Taner Yıldız, İskender Can, İlke Nelik, Nurullah Serbes, Furkan Korkut 11 ile sahaya çıktı.

Lig’in 12. Haftasında evinde İstanbul temsilcisi Sultanbeyli Belediyespor’u ağırlayan Düzcespor sergilediği güzel futbol ile 3 puanı aldı. İlk düdükten itibaren istekli ve atak futbolu ile Sultanbeyli kalesinde gol arayan temsilcimiz aradığı ilk golü dk 30’da Yusuf Akyel’in kafa vuruşu ile buldu ve ilk yarı bu skor ile sona erdi.

İkinci yarıya daha istekli başlayan temsilcimiz oyunu rakip kaleyi yığdı. Dk. 50’de kazandığımız penaltıyı gole çeviren Yusuf Akyel kendisinin ve takımının 2. Golünü atarak durumu 2-0’a getirdi. Bu skor ile oyunun hakimiyetini eline alan Kırmızı Lacivertliler topa sahip olarak oyunu rahatlattı. Mücadele boyunca karşı takıma hücum şansı vermeyen Düzcespor dk 67’de Metin Sevinç ile durumu 3-0 yaptı ve maç bu skorla sonuçlandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —