Tarih: 02.06.2021 14:03

UYUŞTURUCU KAÇAKÇISI YAKALANDI

Facebook Twitter Linked-in

Düzce Valiliğinden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi ;

“Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmada;

İlimiz Aziziye mahallesi ve Kültür mahallesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şüpheli 1 (bir) şahıs 31.05.2021 günü yapılan operasyon neticesinde yakalanmıştır. Şüpheli şahsın üzerinde, ikametinde ve aracında yapılan aramalarda; 3 gram Kokain maddesi, 7 gram Metamfetamin maddesi, 3 gram Sentetik Kannabinoid maddesi, 5 adet reçeteye tabi Sentetik Ecza, 1 adet cam pipo, 2 adet Ruhsatsız Tabanca ve 11 adet bu tabancalara ait fişek ele geçirilmiştir.

Şüpheli 1 (bir) şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince Tutuklanarak Cezaevine teslim edilmiştir.

            Yürütülen çalışmalar sonucunda 4 (dört) şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Bulundurmak Kullanmak suçundan ayrıca adli işlem yapılmış, şahıslardan bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir. Suçla mücadelemiz halkımızın da desteği ile 7/24 aralıksız devam etmektedir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —