Tarih: 13.05.2020 23:49

UYUŞTURUCUYA DARBE

Facebook Twitter Linked-in

Şahsın aracında ve üzerinde yapılan aramanın ardından satışa hazır vaziyette 3 gram metamfetamin maddesi ve bir adet hassas terazi ele geçirildi. Şüpheli şahıs çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“İlimiz Fevziçakmak Mahallesi civarında Uyuşturucu Madde Ticareti yaptığı tespit edilen şüpheli 1 (bir) şahıs yapılan operasyon neticesinde yakalanmıştır.

Yakalanan şüphelinin aracında ve üzerinde yapılan aramalarda satışa hazır vaziyette 3 gram Metamfetamin maddesi ve bir adet hassas terazi ele geçirilmiştir.

Şüpheli şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince Tutuklanarak Cezaevine teslim edilmiştir.

Soruşturma kapsamında tutuklanan şahıstan uyuşturucu madde aldığı tespit edilen 2 (İki) şahıs hakkında ayrıca Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak suçundan adli işlem yapılmış, şahıslardan bir miktar Metamfetamin maddesi, Sentetik Kannobinoid maddesi ele geçirilmiştir.

OLAY 2; Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalarda;

12.05.2020 günü ilimiz Kaynaşlı Otoban gişelerinde durdurulan araçta, şüpheli 2 (iki) şahıs yakalanmıştır.

Yakalanan şüphelilerin aracında ve üzerlerinde yapılan aramalarda 25 gram Sentetik Kannobinoid Maddesi ve bir miktar Metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir.

Şüpheli 2 (iki) şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak suçundan adli işlem yapılmıştır.

Suçla mücadelemiz halkımızın da desteği ile aralıksız devam etmektedir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —