Tarih: 08.09.2021 14:16

VAAT EDİLEN KONULARIN AKIBETİNİ SORDULAR...

Facebook Twitter Linked-in

İyi Parti Düzce Belediye meclis üyelerince son meclis toplantısında önerge verilerek gündeme taşınan konularla alakalı açıklama yapan Kefeli, “Düzce Belediye Başkanı Sayın Dr. Faruk Özlü, başkan adaylığı döneminde, 23 şubat 2019 tarihinde, kamuoyu ile paylaştığı Düzce Projeler kitabının ilgili bölümlerinde gençler için yapacağını söylediği projelerle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında Sayın Özlü’den bilgi istedik. Örneğin, Yeşil Şehir Düzce Projeleri içerisinde gençler için kurulacağı söylenen macera parkı ile ilgili çalışmalar hangi aşamada devam etmektedir.

Gönül belediyeciliğinin Düzce Semt gençlik merkezleri bölümünde, gençlerimizi, hayata hazırlayacağı söylenen gençlik merkezlerinin yapım çalışmaları hangi mahallelerde başlamış ve hangi aşamada devam etmektedir?

Sağlıklı ortamlarda sosyalleşeceği, ücretsiz internet ve bilgisayar hizmeti alacağı söylenen gençlerimize, Düzce belediyesi bu hizmetleri nerelerde vermektedir?

 Gençlik kulüpleri ile aktivitelere katılacağı, ulusal ve uluslararası organizasyonlarla tüm dünyaya açılacağı söylenen gençlerimiz, bu güne kadar hangi organizasyonlarla tüm dünyaya açılmıştır? diyerek, seçim döneminde vaat edilen ve kayıtlara geçen Düzce gençliği ile ilgili temel konuları gündeme taşıyarak bir an önce hayata geçmesinin tüm Düzce gençliğine karşı Sayın Dr Faruk Özlü’nün sorumluluğu olduğunu belirterek, “Biz Düzce gençliği olarak bizi yönetenlere güvenmek istiyoruz. Bize vaat edilenler artık hayata geçmeli” dedi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —