Tarih: 13.10.2021 16:03

VASAT FUTBOL DÜZCESPOR’A MAĞLUBİYETİ GETİRDİ!!!

Facebook Twitter Linked-in

68 Aksaray Belediyespor- Bitexsen Düzcespor maçını Aksaray valisi Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer ve birçok protokol mensubu takip etti. Temsilcimizde Başkan Gökhan Kapoğlu ve yönetim olarak tam kadro Aksaray’da takımını yalnız bırakmadı. Temsilcimiz müsabakaya kalede ersin, Onur, Dede, Samet, Mikail, Murat, Oğuzhan, Erçin, Nevzat, Emre, Osman on biri ile başladı.

Maç karşılıklı ataklarla başladı, 9.dakikada temsilcimizde onur’un düşmesi ile kaptırılan topla kaleye yönelen Hasan Gündoğdu’ın düzgün vuruşu ile 68 Aksarayspor’u 1-0 öne geçirdi.  Maçın 30.dakikasında Bitexsen Düzcespor’dan Oğuzhan, kaleciyle karşı karşıya topu direğe nişanladı ve temsilcimiz golden oldu.34 te Osman Boz sarı kart gördü, temsilcimiz Murat ve Nevzat ile iki net pozisyondan yararlanamayınca ilk devre 1-0 68 Aksaray’ın galibiyeti ile sonuçlandı.

Bitexsen Düzcespor ikinci yarıya daha organize ve ataklar ile başladı, ancak 68 Aksaray oyunun 65.dakikasında Necmi ile golü bularak durumu 2-0 a getirdi. 66.dakikada Furkan durumu 3-0 a getirdi,90+4 de her iki takım futbolcuları birbirlerine girdi, maçta başka gol olmayınca 68 Aksaray Belediyespor maçı 3-0 kazanarak puanını 10 a yükseltti, Düzcespor ise 10 puanda kaldı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —